Είσοδος για Γονείς

Το Προσωπικό

Κουτσικού Λάουρα

Η Λάουρα  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο.

Το 2015 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, Τμήμα Επιστημών του Ανθρώπου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας . Έχει πολύ καλή γνώση υπολογιστών και κατέχει πολύ καλά την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα .

Από το 2016 έως και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως νηπιαγωγός -υπεύθυνη τάξης σε παιδικό σταθμό και παράλληλα, είναι συνοδός σε σχολικό λεωφορείο.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, εντός και εκτός Ελλάδας, με θέματα ψυχολογίας, ειδικής αγωγής, εικαστικών και μουσικοκινητικής -θεατρικής αγωγής ,καθώς έχει λάβει μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών για παιδιά.

Το επάγγελμα της νηπιαγωγού υπήρξε ανέκαθεν όνειρό της κι έτσι σήμερα απολαμβάνει αυτό που πάντα προσδοκούσε, να διδάσκει αλλά και να «διδάσκεται» από τα ίδια τα παιδιά. Τα ειλικρινή σχόλιά τους, η αθωότητα στο βλέμμα τους και το ζεστό χαμόγελό τους της θυμίζουν πόσο ωραίο είναι να είσαι παιδί και της δίνουν δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

Το ενδιαφέρον της για εναλλακτική προσέγγιση στη μάθηση, κοντά στο φυσικό περιβάλλον, με σεβασμό στην προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα του κάθε παιδιού,την οδήγησε στο  «Κουβαράκι»!