Είσοδος για Γονείς

Το Προσωπικό

Zίβα Κική

Η Ζίβα Κυριακή το 2012 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την ειδική αγωγή, τη ψυχολογία του παιδιού και τις σύγχρονες  διδακτικές προσεγγίσεις της προσχολικής εκπαίδευσης.

Κατέχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και υπολογιστών. Επιπλέον to 2012 πιστοποιήθηκε η γνώση της στο σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών (Braille).

Από το 2012 κι έπειτα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως νηπιαγωγός σε παιδικούς σταθμούς.

Μέσω διαφόρων περιπτώσεων κατά τη διάρκεια εργασίας της, δημιουργήθηκε η ανάγκη να εξελίξει τις σπουδές και τις γνώσεις της στον τομέα της ειδικής αγωγής και το 2019 κατέκτησε το Μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και Λευκωσίας.

Εάν της δινόταν η ευκαιρία να βρεθεί σε άλλο επάγγελμα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιο, μιας και μέσω αυτού μπορεί και είναι ο εαυτός της. Η αγάπη, η διαφορετικότητα αλλά και η μοναδικότητα του κάθε παιδιού είναι κάποια στοιχεία που την κάνουν να μην βαριέται ποτέ τη συνύπαρξή της με τα παιδιά.

Οι εναλλακτικές διδακτικές αρχές, ο σεβασμός για τη μάθηση και την αυτονομία του κάθε παιδιού αλλά και η άμεση επαφή με τη φύση είναι βασικοί παράγοντες που την κάνουν ξεκινήσει μια σχολική χρονιά με ελπίδα.